Branduri lider în domeniu se alătură DigiCon, conferința inovației în marketing

Cea de-a treia ediție a DigiCon reunește nu numai CEO’s , manageri și antreprenori din Marketing și Advertising, ci și branduri lider în domeniul lor ce s-au alăturat ca parteneri ai conferinței inovației în marketing.

Pe 20 octombrie, peste 250 de oameni de marketing și business vor fi întâmpinați la Sala Luceafărul din centrul Bucureștiului nu numai cu informații și trenduri din Social Media, Influencer Marketing sau e-Commerce, ci și cu numeroase produse și activități premium oferite de sponsorii DigiCon, care să îi ajute să imerseze în comunitatea liderilor de mâine.


Ce branduri vor fi alături la DigiCon 2023?

Industria FMCG va fi puternic reprezentată la DigiCon 2023 prin branduri precum Familia Toneli, Julius Meinl, Edenia, Food Glory, La Strada, La Lorraine, Peroni, Pepsi, Rockstar și Aqua Carpatica.

Familia Toneli

Familia Toneli este cel mai mare producător de ouă de consum din România, cu peste 400.000.000 ouă vândute anual. În cadrul DigiCon 2023, ni se vor alătura cu marca Toneli Bio, ouă ecologice provenite de la găini crescute cu acces în aer liber și hrănite cu cereale nemodificate genetic - iar participanții vor avea ocazia să le testeze gustul autentic ce a impresionat până și jurații International Taste Institute din Bruxelles.


Julius Meinl

Cu o tradiție de peste 160 de ani în prăjirea și prepararea cafelei, Julius Meinl este o companie de familie și ambasador global al culturii cafenelei vieneze. Cafeaua Julius Meinl este savurată zilnic de 5 milioane de oameni - iar în cadrul DigiCon 2023 participanții vor avea și ei ocazia de a se răsfăța cu gustul cafelei premium ce le va oferi doza de energie de care au nevoie pentru o zi plină de insight-uri!

Edenia

Edenia oferă cea mai variată gamă de produse congelate, de la pizza, paste, legume, pește și până la fructe și smoothies. Prin congelare, produsele Edenia își păstrează proprietățile cel mai aproape de cum erau în momentul în care au fost aduse din natură - iar pentru asta se bazează pe rapiditate și pe tehnologie. În cadrul DigiCon 2023, ne vor încânta cu o selecție de preparate pentru prânz, de la file de biban la legume în stil mexican sau în stil asiatic.


Food & Glory

Food & Glory se adresează oamenilor care nu vor sau nu au timp să gătească, dar apreciază mâncarea de bună calitate și nu acceptă compromisuri legate de ingrediente sau gust. Food & Glory își propune să revoluționeze mâncatul acasă aducând experiența de restaurant premium în casele consumatorilor, fără efort, facilitând o nouă experiență culinară. În cadrul DigiCon 2023, Food & Glory va aduce bucuria pe mese cu ajutorul celebrelor preparate Pulled Beef și Pulled Pork.


La Strada

Deserturile din gama La Strada sunt create cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, pentru a reda o experiență a gustului intensă, direct la tine acasă. Acordă-ți un mic moment de răsfăț în cadrul DigiCon 2023 și bucură-te de un ecler La Strada cu muuultă cremă de ciocolată și glazură fină deasupra!


La Lorraine

Gama de produse destinate coacerii La Lorraine oferă produse de brutărie și panificație cu arome senzaționale, perfecte pentru afacerile care își doresc să ofere clienților bunătăți proaspet scoase din cuptor. La DigiCon 2023 La Lorraine va fi alături de noi cu minicroissante pufoase cu savoare puternică de unt, dar și cu pernuțe cu umplutură sărată, de care să te bucuri într-o pauză de cafea binemeritată.


Peroni

Berea Peroni a fost creată în 1846 în Vigevano, un orășel liniștit din Lombardia - acolo a luat naștere prima rețetă de bere Peroni, însă vestea despre această bere delicioasă s-a râspândit rapid și a ajuns populară în întreaga lume. Ne va răcori și pe noi la afterparty, după o zi plină de trenduri și insight-uri de marketing numai bune de aplicat - nu uita să le notezi, ca să te bucuri fără griji de gustul Peroni Nastro Azzuro și Peroni Capri!

Pepsi

Cine nu a gustat măcar o dată celebra băutură carbogazoasă Pepsi? Prezent în România încă din 1965, Pepsi-Cola este unul dintre cele mai îndrăgite branduri din România și este asociat cu libertatea și tinerețea - așa cum DigiCon este asociat cu inovația și tehnologia în marketing. În cadrul conferinței ne vom bucura de gustul răcoritor și energizant al Pepsi Cola, dar și de Lipton, pentru aceia dintre voi care preferă gustul fresh și fructat.

Rockstar

Rockstar este băutura energizantă concepută pentru cei care au o viață activă și trebuie să rămână mereu gata pentru provocările vieții. Încearcă gustul original în cadrul DigiCon 2023 și dă frâu liber Rockstarului din tine - suntem pregătiți pentru orice întrebare vei lansa!


AQUA Carpatica

Prezentă pe rafturilor marilor magazine din lume, AQUA Carpatica promovează România ca țara apelor minerale și le stârnește interesul străinilor de a afla mai multe despre izvoarele cu apă pură din inima Carpaților. Izvoarele AQUA Carpatica au beneficii extraordinare pentru sănătate, un gust pur și corespund tuturor cerințelor și standardelor pentru o apă minerală naturală de înaltă calitate - ei vor fi responsabili și pentu hidratarea participanților de la DigiCon 2023!


Gateway VR

Pauzele de networking vor fi animate și de partenerii noștri de la Gateway VR, care, la fel ca la ediția anterioară, vor pregăti o multitudine de experiențe și jocuri în VR ce îi vor ajuta pe participanții la conferință să testeze oportunitățile deschise de Metaverse.

Gateway VR este primul studio de realitate virtuală din București ce îți permite să experimentezi viitorul entertainmentului și să pășești în alte lumi. Echipa Gateway VR vine pregătită cu soluții de high-tech immersive media, VR & AR pentru evenimente precum petreceri de companie, teambuilding-uri sau conferințe unde ai nevoie de o activare de brand care să impresioneze.



Nu te-ai înscris încă la DigiCon? Aplică pentru un bilet gratuit și hai să ne întâlnim pe 20 octombrie la Sala Luceafărul!