Au început înscrierile la DigiCon 2023 - Conferința inovației în Marketing

Luna septembrie aduce vești bune - tocmai am pornit înscrierile pentru cea de-a treia ediție a conferinței în marketing DigiCon

Echipa Marketiu organizează pentru a treia oară Conferința Inovației în Marketing, dedicată top managementului și antreprenorilor, unde sunt așteptați peste 250 de specialiști din domeniul marketingului. 

Pe data de 20 octombrie, vă dăm întâlnire la Sala Luceafărul din centrul Bucureștiului, acolo unde veți avea șansa să aflați cele mai noi tendințe din marketing, dar și să experimentați tehnologii ale viitorului alături de alți marketeri cu care veți avea ocazia să socializați, atât în timpul conferinței, cât și la afterparty.

Dacă deja te-am convins și vrei să afli mai multe, poți aplica pentru bilete aici.

Ce este Conferința în marketing - DigiCon?

DigiCon Marketing Innovation Conference este singura conferință din Estul Europei dedicată exclusiv C-level marketers, directorilor și antreprenorilor și care reunește peste 250 CEO’s & CMO’s din cadrul a peste 100 de companii.

Conferința de marketing aduce specialiștilor din domeniul marketingului, afacerilor și publicității cele mai recente tendințe, strategii și tactici de creștere, cu care să rămână în frunte. 

DigiCon este o conferință dedicată inovațiilor din tehnologie și strategie modernă de marketing. Tocmai de aceea, DigiCon dorește să aducă mai aproape de public cele mai noi concepte de MarTech, explicate chiar de specialiștii ce stau la baza inovației din industrie.

Cum va arăta DigiCon 2023?

De-a lungul unei zile interactive și captivante, vei putea întâlni unii dintre cei mai buni experți în strategii moderne de marketing din România, precum și antreprenori premiați și lideri în domeniul tehnologic. Aceștia vor povesti despre secretele inovației în marketing, aplicarea și adaptarea noilor tehnologii în afaceri, dar și despre cum acestea pot reprezenta oportunitățile de accelerare și creștere pentru o afacere.

Câteva dintre domeniile abordate anul acesta în cadrul conferinței de marketing DigiCon vor include: growth hacking, influencer marketing, modul de utilizare al instrumentelor AI în dezvoltarea strategiilor de marketing moderne, ultimele noutăți despre TikTok, inovații și tendințe în eCommerce marketing pentru 2023, strategie de marketing, social media marketing emergent, integrarea tehnologiilor disruptive pentru a inova și a lansa campanii revoluționare și automatizare în marketing.

Conferința inovației în marketing se va încheia cu o seară privată, unde vei avea ocazia să faci cunoștință cu unii dintre cei mai de seamă lideri în marketing și afaceri din țară, să interacționezi cu aceștia, să legi noi conexiuni și posibile parteneriate de viitor. 

Cum poți participa la eveniment?

Biletele nu pot fi cumpărate decât în proporție de 10%, iar restul biletelor se pot obține gratuit în baza unei aplicații ce va fi ulterior analizată de echipa organizatorică. Astfel, DigiCon asigură relevanța și senioritatea publicului. 

DigiCon este un eveniment exclusiv, iar pentru a respecta promisiunea de a aduce valoare și de a prezenta informații de înaltă calitate nealterate participanților, costurile biletelor vor fi suportate în proporție de 90% de organizatori, parteneri și sponsori (Julius Meinl, Pepsi, Rockstar, Aqua Carpatica, Edenia, Food & Glory, La Strada, La Lorraine, Photosetup, Gateway VR Studio, Peroni, Familia Toneli și The European Marketing Institute).

De ce să participi la DigiCon?

  • Afli cele mai noi tendințe în MarTech și inovație, AI, e-commerce, strategie, trends, tips&tricks și multe alte subiecte interesante

  • Oportunități de networking cu cei mai importanți lideri din domeniu și specialiști în zona de marketing, business și tehnologie

  • Experiențe fun și de neuitat, alături de partenerii noștri din industria VR. Testează noile experiențe din Realitatea Virtuală alături de partenerii noștri de la Gateaway VR Studio

  • Dacă ești student sau pasionat de tehnologie și marketing, poți aplica pentru a face parte din echipa noastră de voluntari. Stay tuned, revenim curând cu detalii ;)

  • O să ai parte de pauze dulci, gustoase și alte surprize din partea sponsorilor DigiCon

Cum a fost la DigiCon în 2022

Ediția DigiCon de anul trecut a avut loc la Grand Hotel București și a adunat nume rezonante din business și media. 

Am povestit cu speakeri precum cu Carmen Grebenișan, Shurubel, Virgil Ianțu și Robert Tato despre social media, influencer marketing, celebrity endorsement și strategii de creștere exponențială pe TikTok i. Alte subiecte abordate au fost trendurile tehnologiilor disruptive, care au inclus inteligența artificială, realitatea virtuală și blockchain-ul și cum pot fi acestea integrate în mod eficient și avantajos, în business și marketing. De asemenea, e-commerce marketing nu a fost un subiect uitat. Am vorbit despre cum poate fi îmbunătățită experiența consumatorului și cum va arăta viitorul în marketingul afacerilor online.

Ediția de anul acesta își propune să atragă și mai mulți directori și manageri de marketing, antreprenori, CEO’s, influenceri și oameni din media și bloggeri, participanți care sunt gata să descopere inovațiile MarTech, să afle informații noi despre strategii de marketing eficiente, tehnologie, trenduri și insight-uri de la lideri și specialiști în domeniu.

Dacă vrei să afli mai multe despre DigiCon

Articole în presa din 2022:

Ne vedem pe 20 octombrie la DigiCon 2023

- Conferința inovației în Marketing -