Consultanță și Strategie Marketing

 
 

Strategia de marketing este punctul de plecare al oricărui succes. Aceasta pornește de la identificarea portretului consumatorului ideal, comportamentului acestuia/acesteia online, offline, preferințele în materie de comunicare și interesele personale. Progresează apoi spre comportamentul de consum media, influențarea psihologică și procesul de achiziționare a diferitelor categorii de produse.

Următorii pași sunt identificarea canalelor disponibile pentru a comunica mesajul dorit acestui tip de persoană, limbajul folosit, poziționarea pe piață a produsului tău sau momentul la care acest mesaj de marketing ar trebui primit de către receptor.

O strategie de marketing bună este elementul de baza al unui proces Marketing de succes. Aceasta îți poate aduce rezultate înzecite pentru bugetul tău - sau din contră, dacă nu este construită corespunzător.

Echipa noastră de consultanți este recunoscută în Europa, fiind membră cu onoruri a Institutului Internațional de Marketing CIM și lucrând cu organizații de la cele mai mici, la cele mai de succes corporații internaționale - precum Estee Lauder sau Experian.

Dacă ești interesat să afli unde ai putea îmbunătăți strategia ta curentă, sau în a construi una nouă pentru afacerea ta, suntem fericiți să te anunțăm că la acest moment oferim o ședință complementară (gratuită) de audit ca și componentă a strategiei noastre de intrare pe piața din România pentru fiecare nou client.