Spotify Marketing

Deși încă nu atât de populară ca și metoda de advertising în mainstream-ul din România, publicitatea audio și grafică prin intermediul Spotify este una din cele mai eficiente elemente ale campaniilor moderne de Marketing integrat - și deși nu ai crede, poate, la prima “vedere”, cheie pentru atingerea anumitor segmente de piață.

Spotify Marketing este în plină ascensiune în România și un mediu perfect de marketing digital către segmentul mai tânăr de populație. Totodată, ca și toate celelalte canale de Marketing, pentru a atinge o performanță maximă, integrarea acestuia în mix-ul de marketing trebuie făcută într-un mod strategic, luând în considerare nu numai obiectivele tale finale (ceea ce vrei să atingi prin această promovare), cât și campaniile care rulează pe canalele adiționale țintind același public (fie că acestea sunt rulate in-house, cu o altă agenție sau chiar cu noi).

Pentru a ne asigura că îți oferim cel mai bun serviciu, îți vom oferi un audit strategic înainte de implementarea fiecărei campanii, pentru a te ajuta să înțelegi unde, și mai ales cu ce mesaj, să incepi a-ți atinge publicul țintă. Te putem ajuta mai apoi și cu serviciile de înregistrare audio, procesare și pregătire pentru ca tu să te poți concentra pe celelalte 99 de lucruri de pe lista ta zilnică, în timp ce noi îți oferim rezultate și raportare optimă.

Cum se spune - dacă nu încerci, nu vei știi niciodată.

Scrie-ne și vom fi fericiți să explorăm mai departe oportunitățile în această direcție. În cele din urmă, tot ce ai de pierdut sunt 5 minute - dar crede-ne pe cuvânt, nu vor fi pierdute.