E-commerce Cash Machine

 

Dacă ai ști că există un program care îți va crește SIGUR profitul chiar din prima lună de la implementare, l-ai adopta?

Și noi, și tu, știm deja răspunsul.

 

E-commerce Cash Machine este primul program de Digital Marketing pentru E-commerce și magazine online care garantează nu numai creșterea semnificativă a veniturilor, dar și a profitului, încă din prima lună de la implementare.

Prin combinarea celor mai noi tehnici de Social Media Marketing (Facebook, Instagram și LinkedIn) conform ultimelor actualizări de platforme, Google Ads, tehnologii Retargeting și Online Customer Behaviour, GARANTĂM creșterea sustenabilă a veniturilor tale online și a profitabilității magazinului tău.


Cum am construit E-commerce Cash Machine?

Lucrând cu brand-uri precum Estee Lauder, MAC Cosmetics, Jo Malone, Bobbi Brown, Clinique sau La Mer în 11 țări încă din 2016 pentru a le îmbunătăți performanța E-commerce și a implementa noi tehnologii și campanii de Automatizare Marketing pentru acestea, am stat la baza inovației în acest spațiu.

Mai mult decât atât, am înțeles ce strategii Digital Marketing sunt profitabile, sunt PROFITABILE, unde se produc adeseori cele mai mari greșeli și ce sistem trebuie să existe pentru ca un magazin online să crească și să devină SUSTENABIL. Cuvântul de bază este sistem - pentru că niciodată un canal singular de marketing online nu va fi calea spre o afacere cu adevărat de succes.

e-commerce-marketing-marketiu.jpeg


Deși îl numim “program”, acesta va fi mereu personalizat pentru fiecare client în parte - întrucât industria, cifra de afaceri, numărul de urmăritori și baza de date sunt doar câteva dintre elementele care vor diferi mereu și atât construcția sistemului, cât și alocarea bugetului de campanii va fi influențată de toți acești factori.

digital-tech-stack.png

Un alt factor al E-commerce Cash Machine de care suntem siguri că te vei bucura să afli este că tu nu trebuie să îți crești volumul de lucru absolut deloc pentru a beneficia de această creștere a profitului. Tot ce vom avea nevoie de la tine va fi accesul la platformele tale online - iar de aici, vom prelua greul pe umerii noștri și te vom lăsa să te bucuri de rezultate.

facebook-retargeting-pixel-lookalike-audience.jpg

După cum probabil deja bănuiești, putem avea un număr limitat de clienți în acest program - nu numai pentru că utilizează un număr semnificativ de resurse necesare din partea noastră, dar și pentru că nu vrem să avem clienți în competiție în cadrul programului.

Fiind în primele zile de la lansare, însă, sunt șanse mari să te putem ajuta - am fi fericiți să vorbim mai multe detalii!