CRM Marketing

Suntem siguri că la acest moment ești parte dintr-o firmă cu ambiții mari - multe dintre ele referitoare la achiziționarea de noi clienți, mărirea profitabilității sau cifrei de afaceri.

Știai că o bună strategie de CRM marketing poate aduce business-ului tău cu până la 25% mai mult venit fără a fi nevoie de noi clienți? Iar această strategie combinată cu una de achiziționare noi clienți, poate rezulta într-o profitabilitate exponențial mai mare în decurs de doar câteva luni!

Lucrând împreună cu tine, te putem ajuta să identifici noi oportunități de up-sell, cross-sell și conversie a noilor subscriberi în cumpărători. Totodată, te putem ajuta să creezi un efect viral de tip “word-of-mouth” și să crești suma medie cheltuită de fiecare client prin automatizarea campaniilor, astfel încât compania ta să fie propulsată de un motor eficient de marketing.

Este unul dintre acele lucruri care, deși sună atât de frumos, este chiar adevărat. Dacă nu ai auzit de el, este probabil din cauza faptului că acesta este de multe ori “AS-ul din mânecă” al celor mai de succes business-uri.

Noi propunem să nu lași pe mâine ce poți face astăzi.