Cum abordăm lucrul împreună


Încă de la început, ne-am propus să fim agenția de marketing ce va oferi fiecărui client cu care va colabora o experiență de lucru de neuitat - aceasta fiind baza unei relații profesionale de durată.

Lucrăm într-un mod dinamic, care ne permite mai întâi să înțelegem în profunzime obiectivele tale și mai apoi să ne adaptam rapid strategiile și tacticile pentru a le atinge în cel mai scurt timp. Astfel, acționăm continuu ca o extensie a companiei tale, fiind permanent în contact cu tine și asigurându-ne că ești mereu la curent cu performanța, în timp ce noi livrăm fiecare acțiune în conformitate cu planurile tale.

De ce vom fi agenția ta preferată?

În primul rând, pentru că lucrând împreună vei reuși, în sfârșit, să  elimini timpul pierdut și problemele apărute în comunicarea dintre compania ta și multipli terți parteneri pentru servicii singulare - precum Social Media, PPC sau Email Marketing. Și noi am fost în trecut în situația în care multe companii se află în lucrul cu agenții tradiționale - de la lipsa transparenței, la coordonarea defectuoasă între multipli diverși prestatori de servicii - și motiv pentru care ne-am promis să dezvoltăm o metodă prin care niciunul din clienții noștri să nu mai trebuiască să treacă prin aceste probleme lucrând cu Marketiu.

Oferind o paletă de servicii 360-degree și lucrând cu specialiști calificați atât în strategie de marketing, cât și în execuție pe fiecare canal, echipa noastră va fi punctul tău singular de contact, ajutându-te să centralizezi toate campaniile de marketing pentru a atinge rezultate excepționale, precum și un “motor” de promovare sustenabil al afacerii tale.

Mai mult decât atât - calitatea excepțională a serviciilor oferite, care ne-a propulsat până acum în Europa, este lucrul la care ținem cel mai mult. De aceea, echipa noastră este alcătuită din oameni cu care suntem siguri că te vei înțelege de minune, colaborativi și foarte bine pregătiți, pentru ca tu să te simți mereu în mâini sigure și tot timpul informat.

Și ultimul punct - însă în mod sigur nu cel din urmă, este selecția pe care o facem clienților noștri. Pentru că înțelegem însemnătatea unei bune relații de lucru și pentru că știm că fiecare client este „cel mai important client”, selecția proiectelor la care contribuim este realizată cu meticulozitate.

Acest lucru ne dă oportunitatea de a avea mereu cel mai înalt standard al calității și cei mai buni oameni din industrie implicați în proiectul tău, oferindu-ți cu adevărat serviciul și valoarea pe care o cauți în lucrul cu o agenție.


De ce ne-ai alege pe noi?

Agenția noastră funcționează pe bază de eficiență - avem costuri fixe mici, care ne ajută să oferim cel mai bun preț pentru serviciile și valoarea oferită clienților noștri.

Fiecare membru al echipei noastre este specialist în domeniul său - astfel, fiecare client are parte de cel mai înalt nivel de profesionalism și calitate a serviciilor.

Fiecare client care lucrează cu noi are parte de un Account Manager dedicat - astfel, tot timpul vei avea un răspuns rapid la orice întrebare, și vei avea o comunicare fluidă cu noi pe tot parcursul colaborării.

Investim în dezvoltarea continuă a echipei noastre - astfel, ne asigurăm că suntem pregătiți să aplicăm cele mai noi tehnologii pentru îmbunătățirea performanței clienților noștri.

Avem o reputație internațională - și experiența de a lucra în medii mult mai ordonate decât este, tradițional, cel din România. Astfel, aducem în fiecare relație nouă de colaborare o atitudine profesională, prietenoasă și productivă, care salvează timp, buget - și nervi - clienților noștri.

Poți apela la noi nu doar pentru un serviciu, ci pentru tot ansamblul necesar motorului tău de marketing - de la Strategie, la implementare digitală sau producție website / media. Astfel, Account Manager-ul tău va fi punctul singular de contact care te va ajuta să dirijezi toate activitățile și livrarea serviciilor. Astfel, dacă există schimbări în campanii sau schimbări de priorități, nu trebuie să dirijezi 3, poate 4 agenții, ci doar să coordonezi totul cu o singură persoană. Acest lucru se traduce într-o scădere a timpului petrecut în întâlniri de până la 80%, creșterea calității tuturor livrabilelor întrucât sunt produse pentru a putea fi integrate cu ușurință (spre exemplu, campanii pe canale multiple și materialele vizuale necesare acestora), dar și scăderea stresului tău. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, am fi fericiți să lăsăm faptele să vorbească!


Am fi fericiți să vorbim mai multe și să aflăm unde am putea să îți venim în ajutor!