Servicii de optimizare și promovare SEO

SEO (Search Engine Optimisation) este una dintre cele mai renumite modalități de promovare online. Această popularitate este datorată mai ales efectelor pozitive pe termen lung pe care o optimizare SEO profesională și de calitate o poate aduce unui website.

Principalul mod prin care SEO ajută la vizibilitatea online a unei afaceri este creșterea expunerii în rezultatele căutărilor organice prin intermediul motoarelor de căutare. Această vizibilitate poate fi manipulată printr-o optimizare SEO strategică, astfel încât afacerea ta să apară pe primele poziții pentru cuvinte care sunt specifice tipului tău de business, dar și pentru cuvinte asociate care denotă o “intenție de cumpărare” mare din partea publicului care caută online folosind aceste cuvinte.

Am colaborat cu Marketiu pentru a ne îmbunătăți și revigora prezența brandului nostru în online. Cunoștințele lor și perspectiva actuală au contribuit la o creștere considerabilă, în timp ce echipa lor tânără și tonică a rezonat foarte mult cu abordarea noastră dinamică.
— — Andrei Păcuraru, CEO Shepherd Tone

Un exemplu practic poate fi chiar agenția noastră: Serviciile oferite de noi se axează cel mai mult pe partea online a marketing-ului, având ca și servicii de bază Social Media, PPC, SEO, Marketing B2B, și altele. Însă competiția este foarte mare pentru astfel de cuvinte cheie, iar noi, fiind relativ noi pe piața din România in comparație cu agenții care au fost prezente de peste 8-10 ani, a trebuit să dezvoltăm o strategie pentru a obține vizibilitate cât mai rapid, într-un spațiu foarte competitiv. Astfel, am dezvoltat o strategie de cuvinte cheie și am optimizat conținutul atât pe site cât și link-uri în afara acestuia, pentru a câștiga expunere pentru cuvinte cheie precum “Agenție de Publicitate”, “Content Marketing” sau “Agenție Digital Marketing București” - reușind, și fiind în topul căutărilor, pe prima pagină, după astfel de termeni, după doar 3 luni de la începerea acestei campanii.

Desigur, în funcție de clienți aceste strategii diferă - însă un lucru este sigur: în termen de 4-6 luni, am reușit să obținem constant creșteri de cel puțin 400% - 500% în vizibilitatea online pentru toți cei cu care lucrăm sau am lucrat în trecut.

O campanie SEO de succes este alcătuită, însă, din până la 30 de serii de activități individuale de optimizare, bazate pe research pe care îl facem pentru fiecare client în parte - este, deci, un proces amănunțit, în adâncime și pentru care vei lucra cu cei mai buni specialiști din industrie. Iar partea cea mai bună este că, și tu, vei vedea garantat rezultatele.

În paralel, campaniile PPC și Google Marketing sunt foarte folositoare pentru a crește reputația site-urilor și a câștiga expunere afacerii tale în fața potențialilor cumpărători. Desigur, am putea să vorbim la nesfârșit despre toate acestea, dar am prefera să îți oferim specific sfaturi pentru ca și TU să poți obține, poate chiar împreună cu noi, aceleași rezultate.


Ai vrea să explorăm mai departe modul în care am putea contribui creșterii afacerii tale?

Am fi fericiți să vorbim

 
Nume *
Nume