Promovare & Marketing E-commerce / Online Store

 

Din ce în ce mai mulți dintre noi cumpără din ce în ce mai des online - un trend care nu dă semne sa încetinească.

Tu profiți de oportunitățile nelimitate pe care Internetul le oferă pentru a câștiga noi clienți, pentru a reiniția dialogul cu cei mai vechi sau pentru a te extinde pe noi teritorii?


Echipa noastră a avut plăcerea de a lucra cu numeroase brand-uri în 9 țări Europene pe parcursul ultimilor 4 ani, fiind primii care află și aplica cele mai noi strategii de Marketing pentru E-commerce. Industriile în care am dobândit experiență sunt mai ales Fashion (Modă), Beauty & Cosmetics (Frumusețe și Cosmetică), cât și bunuri de consum precum batoane cu fibre și proteine din sfera “Healthy Snacks”. Brand-uri cu care am colaborat și pe care sigur le vei recunoaște sunt MAC Cosmetics, Estee Lauder, Jo Malone sau La Mer.

 
 

Pentru o promovare de succes a magazinului tau online, nu este nevoie doar de profesionalism in ceea ce prieste campaniile de promovare, dar si de o strategie marketing optim- mai ales pe partea de continut sau dezvoltare Website UX care sa converteasca.

Astfel, pentru a fi de succes, in primul rand te vom ajuta sa intelegi comportamentul grupului tau de cosnumatori pe site, si sa optimizezi paginile si experienta site-ului pentru a livra nevoilor acestora.

Mai departe, pentru a asigura o crestere semnificativa atat in numarul de clienti cat si in profit, vom identifica cele mai eficiente canale de promovare si vom implementa campanii “inteligente” care sa transforme cifra ta de vanzari de la luna la luna - in bine, desigur.

Vom folosi canale de Marketing Online precum promovare Google / PPC sau Facebook & Instagram Marketing pentru obtinerea de noi clienti dar si implementarea campaniilor ed Remarketing / retargeting pentru a converti vizitatorii site-ului mai rapid. Elementul de optimizare profesionala SEO joaca si el un rol foarte important, intrucat poate contribui drastic la cresterea numarului de vizitatori (si clienti) organic.

Ai un magazin online?

Scrie-ne completând formularul de mai jos și îți vom arăta cum îți poți crește veniturile cu până la 100% în doar 3 luni!

De asemenea, poți afla mai multe despre programul nostru nou-lansat: “E-commerce Cash Machine” care îți garanteaza profitabilitate chiar din prima luna aici!

 
Nume *
Nume