Social Media Marketing

Promovare Facebook, Linkedin, Instagram, Youtube


…este un aspect foarte interesant, complex și fun al marketing-ului. Dar nu ușor. Mai ales dacă vrei ca publicul tău să fie cu adevărat angajat în discuțiile inițiate de brand-ul tău online, să contribuie la postările tale Social Media și să împartă cu rețeaua lor mesajele tale.

Iar atunci când intervine întrebarea monetizării eforturilor de Social Media, de multe ori poți fi pus în impas. Noi însă credem că te putem ajuta.


Prin implementarea campaniilor direct din platforma de promovare avansată Facebook și Instagram, ne asigurăm că mesajul tău este testat pentru livrare perfectă, optimizat și distribuit doar în locurile unde generează cele mai multe rezultate pentru obiectivele tale specifice.

IMG_8057.JPG

Suntem ambasadori ai monetizării marketing-ului și cu fiecare campanie Social Media Marketing lansată pe Facebook, Linkedin, Youtube sau Instagram ne asigurăm că veniturile generate în final pentru tine vor depăși investiția de marketing. Mai mult decât atât, nu vom încerca niciodată să îți “vindem” ceva ce nu îți este folositor cu adevărat - acesta fiind unul dintre lucrurile care ne-a ajutat să ne afirmăm în industrie prin succesul clienților noștri în ultimii ani.


Exemple de campanii pe care le putem implementa pentru tine sunt:

 

Campanii tip Retargeting Online și Abandonare Cos Cumpărături pentru re-angajarea vizitatorilor site-ului sau produselor tale, reușind să mărim rata de conversie a potențialilor tăi clienți cu până la 15%!

Campanii pentru generare de noi clienți Online

Prin identificarea profilului consumatorilor tăi ideali și crearea de segmente alcătuite din aceștia, cât și segmente similare, atingem în mod targetat o nouă piață cu mesajul potrivit, la momentul potrivit, crescând numărul tău de clienți.

 

Campanii pentru creșterea profitului per client

Prin lansarea de oferte specifice clienților tăi anteriori, si re-angajarea lor în conversatie prin advertising si mesaje special livrate lor, te ajutăm să mărești valoarea clienților tăi anteriori cu un cost minim.

Campanii specifice evenimentelor

Ai un eveniment, promoție spontană sau o categorie nouă de produse pentru evenimente anuale (Ziua Femeii, 1 Iunie, Ziua Îndrăgostiților) ? Indiferent de ocazie, te vom ajuta să îți faci mesajul auzit atingând exact publicul dorit de tine

Campanii Influencer Marketing

 

Ești interesat de amplificarea și mai departe a rezultatelor tale digitale? Social Media Marketing, Organic & Paid, întotdeauna intră în cadrul unui mix mai amplu strategic, adecvat tipului tău de afacere.

Care dintre cele două categorii ți se potrivesc mai bine?