Doar câțiva dintre clienții fericiti…

…cu care echipa noastră a avut plăcerea de a lucra in ultimii ani

Echipa Marketiu ne-a ajutat în formularea strategiei naționale online pentru promovarea unei serii de evenimente majore. Ajutorul lor a fost cheie în înțelegerea comportamentului online al audienței noastre și a stabili cea mai bună abordare pentru a intra în contact online. Mai mult decât atât, acest lucru ne-a ajutat în a contura o strategie offline complementară care să ne întărească prezența ca și organizație caritabilă națională de prestigiu. A fost o colaborare excepțională și așteptăm cu drag să lucrăm din nou împreună!
— Fundatia pentru SMURD
Pentru o locație ca a noastră ce organizează numeroase evenimente, o strategie adecvată de marketing este crucială. Marketiu ne-a ajutat cu acest aspect într-un mod profesional, promovându-ne evenimentele prin targetarea audienței perfecte și prin optimizarea și distribuirea cu succes a campaniilor noastre de digital marketing.
— Cogs Bar Birmingham
Am lucrat îndeaproape cu Andrei Tiu și echipa lui de la Marketiu Londra timp de 2 ani (2016-2018), când eram în proces de relansare a carierei mele în muzică. Andrei mi-a oferit informații ensențiale în acest sens, direcționându-mă către platforme online ce s-au dovedit a fi eficiente atât din punct de vedere al timpului, cât și al bugetului meu limitat. La momentul respectiv eram novice în tot ce însemna marketing online și promovare și m-am bucurat să descopăr că Andrei și echipa lui sunt eficienți și foarte focusați pe obiectivele mele, prezentându-mi soluții fezabile cu rezultate tangibile.
În afara faptului că este mereu punctual, încrezător și realistic când vine vorba de așteptările mele, Andrei are și o energie extraordinară, tinerească, de-a dreptul molipsitoare! Recomand cu încredere Marketiu oricui își dorește să își maximizeze rezultatele de business folosind mediul digital.
— Crispin J. Glover
Am fost încântați să lucrăm cu Marketiu la strategia noastră de branding. Compania ne-a dezvăluit tactici despre cum ar trebui să ne prezentăm în fața clienților în condițiile pieței competitive a zilelor noastre. Datorită echipei ce vine în permanență cu idei originale, voi continua să colaborez cu ei și presimt că vom avea un parteneriat de lungă durată. Îi recomand cu încredere!
— Nicole, CEO iDeal Staff
Am colaborat cu Marketiu pentru a ne îmbunătăți și revigora prezența brandului nostru în online. Cunoștințele lor și perspectiva actuală au contribuit la o creștere considerabilă, în timp ce echipa lor tânără și tonică a rezonat foarte mult cu abordarea noastră dinamică.
— Andrei Păcuraru, Shepherd Tone
Am lucrat cu Andrei de la Marketiu anul trecut, când a pus la punct, coordonat și supervizat o campanie de marketing digital pentru lansarea unei piese de pe albumul meu. L-am cunoscut pe Andrei prin fratele meu, care a colaborat în trecut cu Marketiu și mi i-a recomandat cu cea mai mare încredere.
La prima întâlnire am fost impresionat de atitudinea lui pozitivă, de profesionalismul lui și dorința de a face tot ce-i stă în putință pentru ca lansarea să fie un succes. A venit cu câteva idei la care nu m-aș fi gândit niciodată, deși sunt în industria muzicală de 30 de ani. Apoi a pus totul cap la cap într-un timp foarte scurt, transmițându-mi un plan de acțiune complex și detaliat, cu mai multe opțiuni de alegere pentru mine.
Nu numai că lansarea a fost un succes din punct de vedere al vânzărilor, feedback-ului și click-urilor pe link-ul de vânzare ce s-au concretizat după ce campania s-a sfârșit, dar mi s-a schimbat total și perspectiva asupra a ceea ce se poate obține cu o astfel de campanie bine executată. Nu pot decât să îl recomand pe Andrei, este foarte harnic și în mod clar foarte pasionat de ceea ce face, iar aceste calități îl fac să iasă în evidență și să fie o plăcere să lucrezi cu el, așa că nu am niciun dubiu că vei avea o experiență cel puțin la fel de bună ca cea pe care am avut-o eu.
— Dominic Dawson, CEO Momotamo Music
Consider că vânzările cărții mele, aproape de 800 de exemplare, se datorează și activității mele din Social Media. Serviciile voastre au fost profesionale, sfătuindu-mă ce canale social media sunt potrivite pentru mine și oferindu-mi rezultate excelente în raport cu investiția făcută. Recomand cu încredere serviciile Marketiu!
— Inge Hill, Autor & CEO Hill Consulting