Strategie Marketing pentru Start-ups

 

În contextul unui Start-up, setarea unei direcții corecte de promovare este unul din cele mai importante aspecte, având un impact direct asupra succesului companiei. Mai mult decât atât, identificarea profilului consumatorului și a produselor de bază ce trebuiesc vândute prin mesajul de marketing, poziționarea companiei online ca și lider și construirea unei amprente digitale eficiente sunt toate elemente esențiale ce trebuiesc aliniate pentru a avea un succes deplin.

Prin contactul și munca îndeaproape cu un număr mare de start-ups în Europa, am înțeles cum să eficientizăm procesul de lucru Agenție-Client, astfel încât, colaborând, vom acționa ca o extensie a companiei tale, asigurând o simbioză și o creștere sustenabilă. Din această poziție, vom reuși totodată să te ajutăm în a organiza și optimiza bugetul și prioritățile pe planul de Marketing, astfel încât obiectivele tale de business să fie atinse prin munca noastră.

În același timp, înțelegem cât de importante sunt feedback-ul, flexibilitatea și adaptabilitatea în acest mediu, astfel că fiecare nouă colaborare vine cu promisiunea unei comunicări și transparențe greu de egalat, pentru a asigura succesul tău.


 
 

Pentru a ne asigura că fiecare client are parte de cea mai bună calitate a serviciilor, acestea diferă și sunt personalizate fiecăruia în parte.

Îți putem oferi doar consultanță strategică, lucrând cu echipa ta pentru a implementa tacticile in-house pe canale multiple precum Search / Google PPC, Website, Content Marketing, PR, SEO, Social Media, Email & Marketing Automation, Spotify și multe altele, sau putem prelua implementarea acestora de partea noastră, oferindu-ți pachete 360-degree, pentru ca tu să te poți concentra pe management-ul și creșterea business-ului pe partea de Vânzari & Produs.

Explorează mai departe:

 

Cum te putem ajuta?

Nume *
Nume