Voice Marketing

 

Fiind un concept nou care a început să crească în popularitate mai ales în cadrul anului 2018, Voice Marketing este cel mai pregnant și în plină ascensiune trend de Digital Marketing pentru 2019.

Mai ales pe piața vestică, asistenții virtuali precum Google sau Amazon Alexa sunt folosiți din ce în ce mai mult de către publicul larg, atât pentru căutarea informațiilor, cât și pentru achiziționarea produselor - acest lucru deschizând oportunități imense atât pentru business-uri locale, cât și pentru cele comercializând produse online.

Marketiu s-a stabilit ca și autoritate pe piața vestică în Voice Marketing și SEO în 2018, ajutând business-urile să exceleze în a optimiza acest canal pentru creșterea vânzărilor și a profitului. România este o piață foarte nouă și care doar în 2019 va cunoaște adevărata putere a canalului de Voce - oportunitățile pentru brand-uri fiind ca și urmare mult mai mari decât în țările vestice (unde chiar și la acest moment, majoritatea companiilor încă nu s-au adaptat complet consumatorilor fideli acestui canal).

Ai fi interesat să afli mai multe despre oportunitățile pe care Voice Marketing le deschide pentru tine?