Growth Marketing

Prin conceptul și framework-ul “Growth Marketing” aducem clienților SMB și Corporate un pachet “inteligent” de servicii, menit a urmări punctual și specific profitabilitatea campaniilor pentru business. Cu alte cuvinte, combinând Strategie, Social Media & Email Marketing, PPC, Content Marketing, Automatizare și CRM, cât și metode noi de promovare ca și Spotify sau Voice Marketing, ne adaptam la nevoile tale și ne asigurăm că ești propulsat de un motor digital performant.

Mai mult decât atât, prin aceste procese vei fi mereu la curent cu evoluția campaniilor tale și modul în care activitățile digitale se reflectă în Business sub forma clienților noi, Inbound leads sau vânzări crescute - astfel fiind mereu pregătit de a-ți uimi echipa cu rezultatele rapide și documentate.

Vom acționa ca o extensie a companiei tale, mereu aliniați obiectivelor companiei și fiind siguri că îți depășim așteptările cu fiecare nouă campanie.

Marketiu_start-up_page_digital_marketing_bucuresti_romania_growth_marketing.jpg

Contactează-ne completând formularul de mai jos și vom fi fericiți să îți oferim o sesiune complementară (gratuită) de consultanță strategică, pentru a descoperi cele mai eficiente moduri de a aduce valoare companiei tale.

Nume *
Nume