Am lansat DigiCon - Prima Conferință de Inovare Digitală și Strategie Marketing semnată Marketiu

Într-o lume dominată de AI, Machine Learning și Automatizare, DigiCon ’19 aduce împreună comunitatea de lideri în Tech, Growth Hacking, Influencer & Traditional Marketing pentru a confrunta barierele tehnologice și strategice întâmpinate în Marketing-ul modern și pentru a aduce industria din România un pas mai aproape de inovarea digitală.

Pe parcursul unei zile cu adevărat interactivă, vei avea șansa să cunoști câțiva dintre cei mai recunoscuți experți români în ceea ce privește Strategiile moderne de Marketing, Tehnologiile disruptive, Influencer Marketing, dar și antreprenori premiați și lideri de opinie din spațiul Start-up - toți aceștia îți vor ghida pașii prin secretele advertisingului modern, aplicarea tehnologiei în afacerea ta sau identificarea unor oportunități de creștere accelerată a business-ului.

Când? Unde?

Te așteptăm să te alături nouă pe 27 Septembrie, în prestigiosul Amfiteatru Cervantes al Hotel Cismigiu, pentru o zi cu adevărat specială.

Povestea din spatele DigiCon

O mulțime de mesaje de marketing și de noi companii se concentrează în zilele noastre pe subiecte precum AI, Machine Learning și Automatizare - și, implicit, pe crearea unor procese ce scot elementul uman din Marketing. Însă până la ce nivel este această o opțiune sustenabilă în evoluția Marketing-ului Online?

 

Marketing-ul de astăzi nu este doar despre procesarea unor date. Este în continuare și o artă. Iar înțelegerea simbiozei artei cu știința este încă o lacună în situația curentă a pieței - nu doar în România, ci și internațional. Să înțelegem unde și cum pot fi îmbunătățite calitățile umane cu ajutorul tehnologiei într-o industrie atât de schimbătoare este imperios necesar pentru a performa în actualele condiții de piață, indiferent că vorbim de o singură persoană sau de o companie.

 

DigiCon ’19 aduce într-un cadru exclusiv personalitățile din lumea digitală și liderii, cât și managerii organizațiilor ce adopta și transformă aceste noi tehnologii, mijloace sau trend-uri. Este un eveniment cu atât mai special cu cât participarea se face pe baza unei aplicații iar biletele nu pot fi cumpărate – astfel diferențiindu-ne mult de alte evenimente de pe piață, în timp ce păstrăm un standard al calității excelent. Va fi o experiență cu adevărat de neuitat, și suntem siguri că toți cei care vor fi alături de noi vor simți că au învățat sau aflat lucruri valoroase și aplicabile la sfârșitul ediției.

 

Speakeri DigiCon 2019 

Promisiunea noastră este că, indiferent de experiența ta în industrie, vei pleca acasă cu noi insight-uri pe care le vei putea aplica imediat în afacerea ta. Printre Speakerii anunțați până la acest moment se numără Laura Musuroaea (Influencer și Vlogger), Vlad Andriescu (Șef Redacție start-up.ro), Andrei Tiu (Antreprenor și CEO Marketiu), Ștefan Gergely (Antreprenor și fondator Aurus.io) și alte nume mari ce urmează a fi anunțate public la începutul lunii Septembrie.

 

Costul biletelor

DigiCon 2019 este un eveniment exclusiv - iar pentru a respecta promisiunea de a aduce valoare și de a prezenta informații de înaltă calitate nealterate participanților, vom acoperi costul biletelor împreună cu partenerii noștri. Astfel, se elimina dependența financiară existentă în contextul general al organizării de conferințe și se menține accentul pe calitatea înaltă a conținutului, cât și practicalitatea informațiilor oferite.

 

Înscrierile au început deja, iar biletele sunt limitate la 150 - astfel că te sfătuim să aplici chiar acum pentru biletul tău gratuit: https://digicon-marketing.com/tickets

Până pe 27 septembrie, te invităm să ne susții dându-ne like paginii de Facebook DigiCon Marketing Conference și apăsând butonul ‘Interested’ în pagina evenimentului DigiCon Romania '19 | The Marketing Innovation Conference.

Parteneri DigiCon 2019

Partenerii oficiali ai conferinței sunt Photosetup (Servicii Foto/Video), Liliac Wines, Inkad (Partener Print), Start-up.ro și Jurnalul de Afaceri, care ne vor ajuta să îți oferim o experiență completă și să imortalizăm momentele incredibile ce urmează a fi trăite împreună.