Dezvoltare Website

Website Design & Website Development

Prezența profesională online este, pentru fiecare business în ascensiune, un element vital pentru succes si o crestere sustenabila.

Mai ales ca și companie în ascensiune, este de multe ori o provocare dezvoltarea unui website profesional, optimizat pentru mobil și integrat cu tehnologiile necesare pentru Marketing, CRM sau Vânzări - care, mai ales, să se încadreze într-un buget (€) de doar 4 cifre și să fie livrat în mai puțin de 60 de zile. Noi am reușit să ne adaptăm serviciile special pentru această cerere în creștere, iar echipa noastră din Studio-ul de Creație și Web este acum pregătită să îți ofere aceeași calitate impecabilă a serviciilor, adaptată pentru business-ul tău.

Partea cea mai bună?

Putem fi la fel de flexibili ca și nevoile / bugetul tău. Poți conta pe noi nu numai pentru dezvoltarea tehnică a site-ului, dar și pentru copywriting, consultanță în materie de Design și User Experience (UX), integrări CRM, Email Marketing Software și Tracking (Google Analytics, Facebook & Google Tags), pentru ca tu să poți rula fără probleme încă din prima zi.


Dezvoltare Website-uri de prezentare / Servicii B2B


Lucrand cu un numar mare de start-up-uri din sfera B2B international in ultimii ani, am dezvoltat un “frame” - sau concept - de website profesional, adaptabil fiecarui business si nevoilor specifice, dar si care ofera o experienta excelenta de navigare utilizatorului. Beneficiile serviciilor de Web Design si development pe care le oferim merg mult mai departe decat doar “o platforma care sa emane bun gust si un design modern”.

Prin arhitectura si UX asiguram ca obiectivele de baza pe care website-ul tau trebuie sa le atinga - precum solicitarea unei oferte din partea vizitatorilor, apelarea unui numar de telefon sau construirea autoritatii / increderii in fata acestora sunt toate atinse. Astfel, website-ul dezvoltat de echipa noastra nu va prezenta doar oferta afacerii tale, dar va si vinde pentru tine - pentru ca atunci cand un nou prospect intra in dialog direct, acesta sa fie deja pregatit sa cumpere.

Alte beneficii:

B2B-web-development-dezvoltare-site-marketiu.png

Intrucat iti vom dezvolta website-ul in-house (si nu externalizat, precum se intampla in cazul altor agentii), putem sa te ajutam direct si cu elementele ce tin de marketing - precum optimizare SEO, Copywriting care sa vanda si integrari Marketing Digital. Acest lucru iti va salva nu numai ore intregi de munca suplimentara, dar si bani - atat prin pretul mai redus pentru serviciile SEO dar si bugete investite optim in promovarea online inca de la inceput.


Dezvoltare Website-uri E-commerce / E-commerce Store


Avand o experienta de lucru cu peste 20 de brand-uri E-commerce in peste 15 tari, am reusit sa identificam formula de Marketing care le ajuta pe acestea sa fie de succes. De la cifre de afaceri de doar 5.000 EUR / luna, pana la peste 5 Mil. EUR / luna, exista reguli nescrise - si de multe ori tinute secrete - care determina succesul.

In acelasi timp, oricat de relevant este traficul adus prin aceste mijloace pe site, daca acesta din urma nu este construit si optimizat pentru conversie, acest trafic va fi pierdut inainte de a cumpara.

Pentru a veni in ajutorul mai ales al brand-urilor mici care vor a se lansa sau a creste pe piata - atat national cat si international, echipa noastra din Studio-ul Web a dezvoltat o strategie si arhitectura E-commerce care sa te ajute in a creste mai rapid si mai sustenabil, fiind sigur ca esti pe drumul cel bun inca de la inceput.

Beneficii aditionale de a apela la noi pentru site-ul tau?

  • Nu vei pierde bugete investite in Marketing atragand public care paraseste site-ul din cauza optimizarii gresite UI si UX

  • Vei plati mai putin pentru serviciile SEO de calitate, intrucat te putem ajuta cu acestea chiar la momentul construirii website-ului

  • Vom avea grija ca toate paginile tale sa fie indexate inca de la inceput si fara erori, astfel incat reputatia site-ului tau in motoarele de cautare sa fie excelenta inca de la inceput

  • Iti vom integra automat toate platformele Google sau Social media relevante, impreuna cu pixelii aferenti, pentru ca tu sa poti urmari inca de la inceput traficul si sa aduni date despre vizitatori, pentru a te ajuta sa iei decizii informate in ceea ce priveste promovarea onlineGet in touch - am fi fericiți să îți oferim un audit gratuit al website-ului și să discutăm mai multe detalii, sau sa ajutam in dezvoltarea noului tau site.

 
Nume *
Nume