Website Development

 

Am putea intra în detalii despre cât de importantă este pentru fiecare business în ascensiune o prezență online profesională - însă fiind pe această pagină, suntem siguri că deja știi, așa că vom trece direct la subiect.

Ca și start-up, este de multe ori o provocare dezvoltarea unui website profesional, optimizat pentru mobil și integrat cu tehnologiile necesare pentru Marketing, CRM sau Vânzări - care, mai ales, să se încadreze într-un buget (€) de doar 4 cifre și să fie livrat în mai puțin de 60 de zile. Noi am reușit să ne adaptăm serviciile special pentru aceasta cerere în creștere, iar echipa noastră din Studio-ul de Creație și Web este acum pregătită să îți ofere aceeași calitate impecabilă a serviciilor, adaptată pentru Start-up-ul tău.

Marketiu_Web_Development_Bucuresti_romania_digital_marketing.jpg

Partea cea mai bună?

Poți conta pe noi nu numai pentru dezvoltarea tehnică a site-ului, dar și pentru copy writing, consultanță în materie de Design și User Experience (UX), integrări CRM, Email Marketing Software și Tracking (Google Analytics, Facebook & Google Tags), pentru ca tu să poți rula fără probleme încă din prima zi.

 

Site-uri dezvoltate anterior includ Site-uri de Prezentare, Servicii Consultanță și Business, Site-uri Start-up produse și software sau Portofolii.

Lasă-ne un mesaj mai jos referitor la ceea ce te-ar interesa și vom fi fericiți să îți acordăm o sesiune de consultanță inițială complementară (gratuită).

 
Nume *
Nume